Kuru Fasulye Lezzeti Türk mutfağının her zaman lokantaların başyemeği olan, kuru ve pilav. Her yerde bunu tam kıvamında, damakta tat bırakan, araya zaman girdimi, şöyle olsa da yanına bir soğan kırı, ekmeği bandıra bandıra elle yesek, dediğimiz zamanlarda bir zamanda. Yolumu daha önce tattığım, damağımda kalan etli kuru fasulye yemek için yüz doksan kilometre yol yapmam gerekti. Yol ve lezzetler, yaşamım içine girdiği zamandan bu zamana, yaşam keyfim bir kat daha arttı. Alışılmışın dışında olmak, Rutini bozmak yaşamda beyinsel farklılık, algı değişikliği getirdiğin her yolculuk ve farklı tatları tadınca bir hikâyemin olduğuna orada anımın olması benim hayatta önemsediğim bir yaşam. Tü...
Bu blogdaki popüler yayınlar
SATIŞTA TAKIM ETKİSİ
Satışta Takım Etkisi Bir bakkal dükkânı çalıştırmıyorsanız, iş yeriniz de üç kişi ile oluşuyor ise, sizin işletme üç kişilik bir takımdan oluşmakta. Üç kişilik bir işletmede iki kişi işini mükemmel yapıyor olsa dahi, diğer bir kişi işlerinde hatalar yaparsa, savsaklar ise, diğer iki kişi gibi mükemmel yapmaz ise işletmenizin yüzde kırk beş kayıp ediyor demektir. Yapılan araştırmalar olumlu bir hizmet sunumu dört kişiye kadar ulaşılırken, olumsuz bir etki on üç kişiye ulaşıyor. ...
Yorumlar
Yorum Gönder