Roma Masters  Final
                        Roma finali ,toprak kortun tartışmasız kıralı ,Rafael Nadal ile Alexander zverev ile oynanacak. Maç sonucu favori Rafael Nadal görünse de ,Alexander zverev bu finalde elinden gelininin daha fazlasını mutlaka yapacaktır. Alexander zverev masters finalini kazanması durumunda 4.masters kazanmakla kalmayacak ünvanında  korumuş olacak. Gecen yıl finalde, Novak djokovic i elemiş şampiyon olmuştu ve 1000 puan almıştı ,bu Alexander zverev için önemli .Kazanması durumunda bu şekilde devam etmesi durumunda Alexender Zverev dünya 1 numarası olması ,onun için uzak olamayan bir durum. Fransa acık da 2 numaralı seri başı olarak katılacak ,mutlaka Fransa açıkta final görmesi olası görünüyor ,ama kimin ile olur .Tatbiki Rafael Nadal favori olsa da, Rafael Nadal roma da finale her ne kadar finale çıkmış olsa da ,görünen o ki, o kadar yüksek performansa da değil gibi Fransa açıkta 3 set alındığı bir turnuva ve 2000 puan .Rafael Nadal gecen yıl şampiyon olarak tamamlamıştı .
                    Roma finali ,yüzde eli bir Rafael nadal görünsede ,Alexander Zverev bu finalin diğer ortağı ve Rafael Nadal a göre çok daha genç ve daha çok kazanma istekli ,
                     Roma da Rafael Nadal finale kadar bir iki yerde sendelemeler yaşamadı değil ,daha fazla baskı yaparak kazanmayı bildi ,Novak Djokovic, iki turnuva önce bu durumda olsa idi, çok daha rahat kazanmış olacaktı. Rafael nadal ile Novak Djokovic ,fransa açıkta karşılarışır  ise ve Rafael Nadal bu gün Roma daki gibi oynar ise ,Novak Djokovc ,bu sefer affetmeyecek ve kazana taraf olacak .
                     Roma da Rafael Nadal ,her zamanki gibi baskın oynaması ile kazanan taraf olurken, finalde de aynı şekilde baskın oynayıp kaybettiği puanı kazanıp, bir numara olmak için tüm gücü ile savaşacak. Tabi kort ne söyleyecek onu da izleyip göreceğiz.
                      Roma finali müthiş bir finale sahne olacağı kesin .

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ET LEZZETİ KAYA USTA