LA CASA DA   KÖFTE FARKI
                  Gelişen teknoloji ile Van a bu kapsamda yeni nesil televizyonculuk adımı atan Van tivi yayın hayatına iddialı programlar ile imza atmaya çalışıyor, bu programlardan bir de benim hazırlayıp sunduğum aziz ile geziyorum programı ilk yayını 22 ocak da yayına girdi.
               İlk programı Van a yeni lezzetler ile iddialı gelen gerek işletme müdürün tecrübesi ve şefleri ile bize bunu gösterdi ,çekim yerimiz LA CASA  idi ,İspanyolca  olan isim in tercümesi ev  anlamında ,işletmenin müdürü sayın Adnan İPEK  işletmenin misafirlerine ev ortamında olduklarını  sunmak istiyorlar. Restoran da uzunca yemek yemenizin yanında orada zaman geçire bileceğiniz yer olarak ,hizmet kalitesi olmasını hedeflemekte
                  LA CASA  iki kattan oluşan ,üst katının toplattı yapabileceğiniz bir yer olarak da hizmet vermekte olup, tasarım olarak sizi rahatlık verecek yapıda dizayn edilmiş ,masa ve sandalye ,koltuk seçimimde başarılı bir konsept oluşturulmuş .
              LA CASA  da lezzet olarak benim tattığım şefin köftesi olsa da ,ana yemekten önce tüm müşterilerine, Van yöresine ait olan ayran aşı  ,çiğ köfte, ve mevsim salatası ana yemekten önce  bu tatlar damak tadına uygun ve leziz ,ana yemek olan şefin köftesi geliyor ,şefin köftesin yapılışı zırhla et terbiye ediyor ve kaşar ile katlanıp ızgarada pişirilip sunuluyor, lezzet  olarak tattığım et tatları içinde çok lezzetli bir tat listeme yazdım.
               LA CASA  da aynı zamanda bizler için karışık  pizza da masaya geldi, mantarlı, sucuklu ,kaşarlı, soslu bol malzemeli yapılmış ,Restoran olarak pizza olması yeni nesil gençlerin aradığı lezzeti de menüsünde yer vermekte.
               LA CASA  da tatlar içinde bir çok seçeneği sunmakta ,makarna tatlarında sunmakta ,bunları sunarken mutfak sizlerin gözleri önünde sunuyor. Hijyen konusunda içinizde bunu görmek ister iseniz mutfak gözleriniz önünde yer alıyor. Hijyene önem verenler için iyi bir ayrıntı sunmakta.
                LA CASA  da müşterilerine ayran aşı, çiğ köfte, mevsim salatası, ana yemeğiniz yedikten sonra size irmik tatlısı ve çayı da ikram olarak sunmakta, tabi bunları sunar iken fiyat olarak 24 TL olarak bu hizmeti sunmakta
             LA CASA da size işin severek sunmaya çalışan, yeniliklere açık olan, müşterilerini, misafir olarak karşılayan, sevgili Adana İPEK  güler yüzlü ikram seven şık giyimi ile bizi karşılayıp  ikramları sundu .Bizim istemimiz müşterilerine nasıl sunuluyorsa öyle sunulması idi o da öyle yaptı.
             LA CASA  için gönül rahatlığı ile yeni tatları ferah ve hijyenik ortamda tada bilirsiniz, eğer bu yazıyı okumuş iseniz ve merak etti  iseniz  aziz saydut youtube kanalında bu programı izleyebilirsiniz, Van tivi kanalında mutlaka tekrar olacaktır. Okuyup ve izledi iseniz LA CASA da tatları tatmaya gider iseniz mutlaka  sevgili Adnan İPEK   selamımı mı iletin ,bize ikram ettiği Dibek kahvesinde ,size  ikram etmesini isteyin ,göreceksiniz size bu ikramı gönlü ile ikram edecek .
            LA CASA için lezzet, mekânına ve sunum olarak beş yıldızı hak ediyor, işleriniz bol kazancınız helal oluşun.
           Aziz ile Geziyorum her hafta Salı 16 :00 da yeni nesil Van ın kanalı ,Van tivi ekranlarda olacak yeni mekanlar ve lezzetler için internet izleye bileceğiniz kanala bekleriz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ET LEZZETİ KAYA USTA